Du er her

Kløvernytt

I historiens siste Kløvernytt kan du lese mere om omorganiseringen som ble vedtatt 13. desember.

Les mer om de endrede politiske forhold etter valget og hvilke muligheter det kan gi. Grefsenlia har åpnet et nytt heldøgns omsorgstilbud til voksne med psykiske lidelser.

I dette nummeret av Kløvernytt kan du bl.a. lese siste nytt om handlingsrommet i anskaffelsesregelverket, historiske pensjonskostnader og mye mer.

 I årets første nummer av Kløvernytt kan du lese om Kløveråsens siste forskningsprosjekt: Demensskole for eldre over 65 år. I tillegg finner du også stoff fra Vestre Slidre som er godkjent som Livsgledesykehjem og flere andre spennende artikler!

I årets siste nummer av Kløvernytt kan du bl.a lese om viktig vedtak i Stortinget og våre virksomheter som styrker kvalitetsarbeidet med å innføre CARF.
skjermbilde_2017-03-14_12.04.40_0.png

Her kan du blandt annet lese om årets viktigste NOU - Ideell opprydding

N.K.S. Kløverinstitusjoner

NKS Kløverinstitusjoner er eid av Norske Kvinners Sanitetsforening. Vi er et felles ressurs- og utviklingsselskap som yter tjenester til virksomheter eid av lokale NKS-foreninger.

kloverinst175.png

MS-forbundet

MS-forbundet ble stiftet i 1966 og organiserer 8.300 medlemmer. 

ms-forb-logo.gif

Oslo MS-forening

Oslo Multippel Skleroseforening er medlem i Multippel Sklerose-forbundet i Norge og er for deg med MS og pårørende til personer med MS.

msfo-logo.jpg

Norske Kvinners Sanitetsforening

N.K.S. Helsehus eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement.

nks175.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer