Du er her

Kløvernytt

Les mer om de endrede politiske forhold etter valget og hvilke muligheter det kan gi. Grefsenlia har åpnet et nytt heldøgns omsorgstilbud til voksne med psykiske lidelser.

I dette nummeret av Kløvernytt kan du bl.a. lese siste nytt om handlingsrommet i anskaffelsesregelverket, historiske pensjonskostnader og mye mer.

 I årets første nummer av Kløvernytt kan du lese om Kløveråsens siste forskningsprosjekt: Demensskole for eldre over 65 år. I tillegg finner du også stoff fra Vestre Slidre som er godkjent som Livsgledesykehjem og flere andre spennende artikler!

I årets siste nummer av Kløvernytt kan du bl.a lese om viktig vedtak i Stortinget og våre virksomheter som styrker kvalitetsarbeidet med å innføre CARF.
skjermbilde_2017-03-14_12.04.40_0.png

Her kan du blandt annet lese om årets viktigste NOU - Ideell opprydding

I dette nummeret kan du lese om hvorfor N.K.S. Kløverinstitusjoner må nedbemanne
 

N.K.S. Kløverinstitusjoner

NKS Kløverinstitusjoner er eid av Norske Kvinners Sanitetsforening. Vi er et felles ressurs- og utviklingsselskap som yter tjenester til virksomheter eid av lokale NKS-foreninger.

kloverinst175.png

MS-forbundet

MS-forbundet ble stiftet i 1966 og organiserer 8.300 medlemmer. 

ms-forb-logo.gif

Oslo MS-forening

Oslo Multippel Skleroseforening er medlem i Multippel Sklerose-forbundet i Norge og er for deg med MS og pårørende til personer med MS.

msfo-logo.jpg

Norske Kvinners Sanitetsforening

N.K.S. Helsehus eies av Norske Kvinners Sanitets-forening. Sanitetskvinnene har et stort og bredt samfunns-engasjement.

nks175.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer